Fashion

5 идеи за бохо подаръци за всеки джоб

Тази Коледа е малко по-различна по много причини – моловете са затворени, куриерите са претрупани и ни се налага по-рано да помислим и поръчаме подаръци, а и както всяка година ни е трудно да изберем нещо оригинално. Това, което остава непроменено все пак, е коледният дух и желанието да зарадваме близките до сърцето си хора. Предлагаме ви списък с 5 артикула от нашите колекции за различен бюджет, предназначени за вашата майка, сестра, леля, приятелка или шеф… въобще за всички, които са с бохо излъчване, обичат екстравагантни, качествени и цветни дрехи и аксесоари и които носят истински бохемско ДНК.

  • Подарък до 15 лв

Занаятчийските ни обеци са специално селектирани от скритите пазарчета на Истанбул и напълно допълват не само една цветна бохо визия, но и по-монохромен тоалет, като дават нужната доза свежест. Обици Boho cubes са едни от последните останали от дебютната ни колекция и затова са на супер промо цена от 13,30лв за последни бройки. Можете да допълните подаръка с шал, пещемал или друг аксесоар.

  • Подарък до 40 лв

Вече от съвсем новата ни колекция, на ваш любим човек можете да подарите култовите ни обици Nazar. Любимият ни амулет срещу лоша енергия e в една много елегантна и съвременна вариация. Въпреки че е наследство от Османската империя, талисманът се свързва с всевиждащото око на египетския Бог Хор. Легендата гласи, че когато той отворил очите си, над света се разляла светлина. Заради това се смята, че освен да пропъжда злите сили и отрицателната енергия, окото има и способността да привлича добро.

  • Подарък до 70 лв

Чантите ни са истински бохо находки – бамбукови панери с кожена презрамка с разнообразни шарки и декорации. Едва няколко броя останаха от тях, но още можете да набавите модела Retro bamboo (65лв). Чанта без сезон, но със сигурност подходяща за всяка дама, която харесва уникалните аксесоари и желае да изпъква със свой собствен стил.

  • Подарък до 120 лв

Тук предлагаме едно от нашите промо комбота. За 120лв ще можете да зарадвате не една, а две бохемки със сет от 2 броя пещемали Nazar, а защо не и вашата половинка? Този пещемал определено е унисекс избор и е идеален за тези, които обичат не само плажа, но и да посещават СПА, защото пещемалите са неразделна част от хамам културата.

Nazar е традиционен на вид пещемал, изработен от лен с втъкано влакно от висококачествен турски памук, който обаче е декориран с неслучайно избран мистичен символ, а именно окото на Nazar.

Ето някои от начините, по които можете да използвате пещемалите:

  • като хавлия за плаж, баня или спа, защото са супер попивни, но същевременно леки и бързосъхнещи;
  • като детско или бебешко одеалце, тъй като са антисептични и естествените материи са подходящи за малки деца и хора с алергии;
  • като шал и красив аксесоар към облеклото ви;
  • Подарък до 200 лв

Ако търсите подарък за някой наистина много специален, а защо не и за себе си, то ще ви представим един от нашите дизайнерски модели –  кимоно Emerald (180лв). В духа на колекцията Cabinet of Curiosities отбелязваме, че според вярванията изумрудът (*на англ. emerald) пази от зли сили и прогонва лоши сънища. Поредният необикновен предмет от нашия cabinet е това кимоно, изработено от 100% фина коприна и ръчно рисувани цветя, което ти подарява усещането за удобство, класа и изтънченост, като същевременно нестандартните копринени ръкави в преливащо розово и оранжево разчупват линията на дрехата и позволяват комбинирането й с неофициално облекло и аксесоари.  Наситеният смарагдов цвят на коприната символизира изисканост и едновременно с това зеленото е основният цвят на природата, което загатва за баланс и хармония.

  • Подаръчни ваучери на стойност 50, 100 и 150 лв

Ако пък не искате да се ангажирате с конкретен подарък, за вас сме подготвили и нашите подаръчни ваучери за 50, 100 и 150лв, с които всяка бохемка сама може да избере своята нова BohoSi придобивка.

Весели празници!